arama iletişim site ağacı
Anasayfa Anasayfa Kurullar Anasayfa Kabul Edilen Bildiri-Posterler Anasayfa Bildiri Gönder Anasayfa Sempozyum Takvimi Anasayfa Sempozyum Programı Anasayfa Basında Sempozyum                English

Konaklama
      Resim Galerisi
Sempozyumda stant açmak isteyen firmalar için

08-10 Mayıs 2013 tarihleri arasında Bodrum’da düzenlenecek olan, “Kütüphanelerde Mekân Tasarımı” konulu 3. Halk Kütüphaneciliği Sempozyumu’nda stant açmak isteyen firmalar Bakanlığımız kygmkufa@kulturturizm.gov.tr adresine başvuru yapabilirler.

Stant açmak isteyen firmalar, isteklerini belirtir ve firmalarını tanıtıcı bir yazı ile yukarıda belirtilen e-posta adresine 29.03.2013 tarihine kadar başvuru yapabilirler.

Bakanlığımıza başvuru yapacak ilk 5 firmanın talebi kabul edilecek olup rezervasyon, ulaştırma vb. gibi işlemleri ve masrafları kendileri tarafından karşılanacaktır.

Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü