arama iletişim site ağacı
Anasayfa Anasayfa Kurullar Anasayfa Kabul Edilen Bildiri-Posterler Anasayfa Bildiri Gönder Anasayfa Sempozyum Takvimi Anasayfa Sempozyum Programı Anasayfa Basında Sempozyum                English

Konaklama
      Resim Galerisi
3. Halk Kütüphaneciliği Sempozyumu için bildiri ve poster sunumu başvurusunda bulunanların dikkatine

8-10 Mayıs 2013 tarihleri düzenlenecek olan “Kütüphanelerde Mekân Tasarımı” konulu 3. Halk Kütüphaneciliği Sempozyumu’nda sunulacak olan bildiri özeti ve poster sunumları ile ilgili olarak yapılan ilk değerlendirmede başvuru yapılan bildiri özeti ve poster sunumlarının birçoğunun 2 ya da daha fazla kişi tarafından hazırlanmış olduğu görülmüştür. Sempozyum için ayrılan ödenek miktarının önceden belirlenmiş olması nedeniyle, bildiri ve poster sunumlarında ancak bir kişinin giderleri Bakanlık tarafından karşılanacaktır.

İlginiz ve anlayışınız için şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü